součást oficiální webové prezentace Višňového

 

 

  Výsledek zápasu mužů A 

  Chvalovice – TJ Višňové A   3 : 3    (  2 : 3 )

STŘELCI : Adámek Dominik 2x, Indra Tomáš 1x

SESTAVA : Adámek Petr, Novák Marek, Ouroda Petr, Havlík Jakub, Indra Tomáš ©, Adámek Josef, Čech Petr, Adámek Dominik, Kollner Ladislav, Brodík Rostislav, Adámek Václav ml.

NÁHRADNÍCI: Kláris Lukáš, Šuba Přemysl, Havlík Tomáš, Indra Lukáš

TRENÉR : Adámek Jiří

Naše mužstvo mužů „A“ sehrálo svůj první zápas na hřišti posledních Chvalovic a to ve velmi nepříznivém počasí. Od prvních minut jsme sice vedli, ale dostávali jsme laciné góly a soupeř nás pokaždé doháněl. Díky jeho agresivní hře se mu podařilo v druhé půli náš náskok dohnat a uzavřít na konečných 3:3. 

 Díky kluci za odmakaný zápas 😀

 

VÝSLEDEK ZÁPAS MUŽŮ B

Olbramovice B – TJ Višňové B    4 : 0       ( 3 : 0 )

STŘELCI: Šuba Přemysl 1x, Kláris Lukáš 2x, Jelínek Tomáš 1x

SESTAVA:  Indra Lukáš, Scharf Roman, Jelínek Tomáš, Březina Roman, Havlík Tomáš, Kláris Lukáš, Sláma Josef, Mach Miroslav, Jelínek Dominik, Šuba Přemysl, Adámek Václav st.

NÁHRADNÍCI: Vyhnálek Vojta, Adámek Jakub, Tesař Petr, Vališ Radim, Drochytka David

TRENÉR: Coufal Jan

 První zápas našeho „B“ a hned krásné vítězství, které nám také přineslo první místo v tabulce a my budeme fandit, ať to klukům vydrží až do konce sezony a dočkají se postupu.

 

VÝSLEDEK ZÁPASU DOROSTU

TJ Višňové – FK Znojmo „A“ 3 : 3    (1 : 2)

STŘELCI: Šuba Přemysl 3x

SESTAVA: Adámek Petr, Jelínek Tomáš, Klaudinger Pavel, Adámek Jakub, Jelínek Dominik, Scharf Roman, Bauer Filip, Ouroda Petr ©, Šuba Přemysl, Jedlička Pavel, Tesař Petr

NÁHRADNÍCI: Fiala Lukáš, Vališ Radim, Saleta Vojta

TRENÉR: Jelínek Tomáš

Hned v prvním zápase po odloženém prvním kole jsme s naším dorostem narazili na soupeře z čela tabulky. Bohužel začátek zápasu se nám moc nevydařil a do 6 min. jsme prohrávali  0:2. Do konce první půle se nám podařilo snížit na příznivější stav 1:2 a po přestávce jsme chtěli skóre dorovnat a popřípadě zvýšit. To se nám ale bohužel nepodařilo a dokonce se nám soupeř o další branku vzdálil na 1:3. Kluci ale svou bojovností a trpělivostí do konce zápasu dokázali snížit nepříznivý stav a v úplném závěru i srovnat na konečných 3:3. O všechny tři góly se postaral oslavenec 18. narozenin Šuba Přemysl, který si tak nadělil pěkný dárek a klukům sám udělal velkou radost.

Díky kluci. TJ