součást oficiální webové prezentace Višňového

 Výsledek dvojzápasu starší přípravky

Višňové – Práče 6:5

Střelci: Vespalec 4, Žitka 1, Zvěřina 1

Višňové – Práče 2:4

Střelci: Veselý, Vespalec

Gratulujeme přípravce k vítězství.

 

Výsledek zápasu žáků 

Višňové – Olbramovice  0:5

 

Výsledek zápasu dorostu

Prosiměřice Višňové – Dobšice 6:0

Dorost nám dělá radost. Jednoznačné vítězství a první místo v tabulce krajské soutěže. Z našich kluků se trefil Lukáš Fiala. Zajímavostí jsou 2 vyloučení hráči na každé straně.

Výsledek zápasu týmu A

Višňové A – Blížkovice  1:3

Sestava: Adámek Petr, Tesař Karel, Havlík Jakub (c), Franc, Novák M., Adámek D., Meluzín, Sláma, Adámek J., Valenta, Šuba 

Střelci: Adámek Jakub

Dnes k nám zavítal celek Blížkovic, a nejen podle mého názoru to byl asi nejhratelnější soupeř, se kterým jsme se doposud utkali. V první půli jsme si vytvořili tři velmi dobré šance, brankou ale neskončily. Ba naopak, po chybách jsme dvě branky dostali a poločas tak skončil 0:2. Krátce po přestávce se nám podařilo snížit na 1:2. Dostali jsme se do tlaku, branku to ale nepřineslo. Po chybném vyběhnutí našeho brankáře jsme dostali v 83. minutě na 1:3. Pak nám sudí neodpískal penaltu po faulu na Nováka, ale to už nic neřešilo. Opět bez bodu.

Výsledek zápasu týmu B

Višňové B – Oleksovice   3:5

Sestava: Indra L., Vondrák, Tesař K., Ouroda, Pavlas, Vališ, Čech, Březina (c), Šuba P., Adámek Josef, Brodík

Střelci: Šuba Přemysl 2, Pavlas Jan

 

Doma jsme ještě nezískali ani bod, což jsme chtěli napravit v tomto utkání. Utkání začalo vyrovnaně, obě mužstva se dostávala do šancí. My jsme měli dvě vyložené, bohužel jsme nedali. Potom jsme začali kupit chyby, jak ve středu hřiště, tak v obraně. Výsledkem bylo dvoubrankové vedení hostů, kteří byli směrem dopředu velmi rychlí a produktivní. Ke konci poločasu přišla další vyložená šance, opět bez branky. Po poločasové pauze jsme začali být aktivnější, měli šance, střely. Přemek Šuba snížil na 1:2, a v minutě sedmdesáté už to bylo 2:3. Vypadalo to, že bychom mohli zápas alespoň zremizovat, ale stejně jako ve Vedrovicích  jsme místo vyrovnání dostali na 2:4. Konečný výsledek 3:5.

Dostáváme branky po vlastních chybách a nedokážeme proměnit gólové šance. To jsou z mého pohledu asi nejpodstatnější příčiny našich proher. Taky se nám kupí zranění – tohle utkání jsme odehráli bez 4 hráčů základní sestavy. Ale na to se nebudeme vymlouvat. 

admin