součást oficiální webové prezentace Višňového

 

TJ Višňové „A“ – Mor.Krumlov „B“     1 : 4  (  0 : 0 )

STŘELCI: Ouroda Petr 1x.
SESTAVA: Adámek Petr, Novák Marek, Havlík Jakub, Franc Jakub, Sláma Josef, Adámek Dominik, Tesař Karel, Indra Tomáš, Buchta Jakub, Adámek Václav ml., Jedlička Pavel.

NÁHRADNÍCI: Jelínek Dominik, Ouroda Petr, Šuba Přemysl, Adámek Jakub.

TRENÉR: J+Č+C

 První půle dosti vyrovnaná, ale naše mladé pušky si vytvořili dvě gólové šance, které ovšem neproměnily. V druhé půli jsme bohužel hned v úvodu inkasovali a místo trpělivé hry a čekání na vyrovnání jsme se pustili do dobývání soupeřovy branky i za cenu nestřežení si zadních vrátek. Je sice pravda, že jsme si vytvořili spoustu gólovek , ale ke skórování nám chybělo maličko štěstíčka. A tak soupeř, který v klidu bránil a vyčkával na brejkové situace, ještě třikrát pronikl za naši vytaženou obranu a pokaždé skóroval. Nám se už jen v závěru podařilo střelou z dálky snížit na 1:4. Výkon nebyl vůbec špatný, jednalo se o první zápas a v cela nové sestavě s novými hráči a nějakými absencemi, zaviněnými dovolenou a zraněními.

Myslím, že to bude fungovat, i když v druhé půlce jsme se věkovým průměrem lehce dostali přes pouhých 19 let 😀

TJ.

 

 

Jamolice – TJ Višňové „B“    1:11        (0:6)

STŘELCI: VLASTNÍ, Adámek Jakub 3x, Adámek Josef 3x, Šuba Přemysl 1x, Březina Roman 1x, Kollner Ladislav 1x, Brodík Rostislav 1x,Vališ Radim 1x.

SESTAVA: Adámek Petr, Scharf Roman, Březina Roman, Klaudinger Pavel, Jelínek Dominik, Kollner Ladislav, Jedlička Pavel, Ouroda Petr, Bauer Filip, Brodík Rostislav, Adámek Josef.

NÁHRADNÍCI: Fiala Lukáš, Perlička Josef, Šuba Přemysl, Adámek Jakub, Tesař Petr, Vališ Radim, Adámek Václav ml..

TRENÉR: Coufal Jan

V přípravném zápase našeho „B“ , které jsme doplnili o hráče dorostu, jsme zavítali na hřiště Jamolic hrajících III.tř. Od začátku jsme je nepustili do hry a krásnými kombinacemi jsme stříleli jednu branku za druhou. Tenhle zápas nám toho moc neukázal, soupeř byl odevzdaný a tak jsme si toho moc nevyzkoušeli. Díky kluci. 😀